Full fart !

Heeej!
 
 
 
Fick sova ttills 11 idag.. haha asso kommer ju dö när skolan börjar. Seriöst, jag kommer inte palla mig upp ur sängen 06.30.. nevha! Men iiaf, NY vecka, NYA tag.  Blir stenhård träning hela veckan för Camilla Lind som kommer hit. Jag och Ella ska rida idag, tisdag, torsdag och fredag. Intensiv dressyrträning, sedan är man laddad för Jättedal den 11 och sedan kör vi igång med hoppning igen i Ånge den 19. Tagga, Tagga, Tagga!
 
Kör Lc den 11, haha känner inte att jag direkt har så höga mål innom dressyr, iaf inte att Tävla högt. Men självklart är det hög prioritering efs kan du inte din dressyr i hoppning kan du inte din hoppning. Enligt mig.
 
Riktigt glad också efs Kimsan gör galoppombyten nu utan att bocka eller svänga tvärt av. Har jobbat mktt med det när jag har ridit henne på ängen. Inte tänkt, utan bara gjort och då har hon gjort det utan probs! Och nu landar hon i rätt galopp ef hindren också så man ser hur mkt det hjälper ! ;)
 
Men nu ska jag dra iväg till stallet, fixaa kim, hon skall lindas och bortas riktigt noga och klippte hennes man o lugg igår, så nu ser hon riktigt fräsch o busig ut! Ska bli kul och se vad Camilla säger om henne,¨då det var en månad sedan hon såg henne!!!! :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus